• +32 497 68 90 55
  • info@grow4health.be

Aanbod en tarieven

Aanbod en tarieven

Aanbod

Pakket ‘COMPLETE’ *vanaf 540/ 3 maand

Je bent hebt een doel voor ogen en bent vastberaden om dit doel te behalen? Dan is pakket COMPLETE voor jou! Je krijgt de beste professionele ondersteuning om je doelen te verwezenlijken. Je krijgt maandelijks nieuwe schema's, wekelijkse opvolging en trainingen onder begeleiding.

Pakket ‘STANDARD’ *330/ 3maand

Je bent nieuw in de fitness en wil graag onder professionele begeleiding je doelen behalen? Dan is pakket STANDARD iets voor jou! Je krijgt per maand nieuwe schema's en begeleiding in de fitness om je schema's te doorlopen. Je wordt ook nauw opgevolgd voor extra ondersteuning in het bereiken van je doel.

Pakket ‘EXPERIENCED’, *150/ 3 maand

Je hebt al wat ervaring in de fitness, maar je hebt je doel nog niet bereikt? Dan is pakket EXPERIENCED iets voor jou! Je krijgt maandelijks schema's doorgestuurd en wordt nauw opgevolgd.

Pakket ‘KICKSTART’ *90/ maand

Je bent nieuw in de fitness en weet niet goed waar te beginnen en/of personal training iets voor jou is? Dan is pakket KICKSTART ideaal voor jou! Je krijgt een vliegende start op weg naar jouw doel en kan na een maand beslissen of Personal training iets voor jou is.

Grow 4 Health - Personal training

Dream, Focus, Achieve
Bekijk ons aanbod