Fit worden met Grow 4 Health

Ben je het ook beu om alles te proberen zonder resultaat? Wil jij je eindelijk terug goed voelen in je vel?

 

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt al veel geprobeerd van dieten maar verliest niet of moeilijk het gewenste gewicht

 • Je verliest gemakkelijk gewicht, maar komt ze binnen het jaar terug bij (soms zelfs meer)

 • Jij start altijd vol goede moed, maar dan geef je snel weer op?

 • Je voelt je niet goed in je vel? Je wil er terug beter uitzien?

 • Je wil wel sporten maar weet niet waar te starten?

 

Je wil wat gewicht kwijt om je terug beter in je vel te voelen, maar het lukt je niet alleen. Je hebt al veel geprobeerd (verschillende dieten, shakes, …), maar vind het moeilijk om vol te houden en komt het verloren gewicht terug bij. Je bent aangesloten bij een fitness en weet niet goed wat te doen en je doet dan maar random wat oefeningen en zit half uur op de loopband. Ondanks dit voel en zie je nog steeds geen/weinig resultaat.


Hou zou het zijn als je het gewicht BLIJVEND zou kunnen verliezen, je terug goed voelt in je vel en meer zelfvertrouwen hebt? Laat je door mij helpen.

 

Start nu naar een gezondere en betere versie van jezelf

 • Je valt af, ook al zat je al even ‘vast’ op een bepaald gewicht

 • Je leert ook het gewicht te behouden voor ALTIJD

 • Je leert een levensstijl opbouwen

 • Je leert alles wat je moet weten over afvallen, sterker worden, metabolisme, voedingswaarden

 • Je krijgt recepten, tips, tricks

 • Je krijgt wekelijkse ondersteuning van mij (lees: schop onder uw kont indien nodig ;) ) en support van gelijkgestelden

 • Je voelt je terug beter in je vel en hebt meer zelfvertrouwen

 • Je wordt sterker en kan makkelijker dagdagelijkse taken uitvoeren

 
Nina.grow4health.personaltrainer.oostend

Over Grow 4 Health

Na zelf lang en veel te hebben geprobeerd om op mijzelf af te vallen, ben ik bij een personal trainer ten rade gegaan om verder gewicht te verliezen en mijn sportieve doelen. Ik wou echter niet afhankelijk blijven en ben dan zelf gaan omscholen. Ik heb een cursus gevolgd in Australië rond krachttraining en voeding. Ik school mij ook continu bij door boeken te lezen, lidmaatschappen bij erkende wetenschappers op vlak van voeding en training en plan nog verdere cursussen in de toekomst. Nu wil ik andere mensen helpen om ook af te vallen, zodat ze zich beter voelen in hun vel en voldoende informatie te geven zodat ze het ook kunnen volhouden. Ik mik op een echte transformatie van zowel het lichaam als de geest (lees lifestyle). We GROW for HEALTH! Want dit is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Tot een !gezond! gewicht komen die voor jou goed aan voelt en waarmee je met alle gemak je dagelijkse taken met veel energie kan uitvoeren.
De naam Grow 4 Health komt ook van het coachingsmodel GROW (GOAL  REALITY OPTIONS WILL). Er wordt gekeken vanuit jou situatie (reality) naar jou doelen (GOAL) en welke opties (OPTIONS) er zijn om die te bereiken. Jij bent degene die uiteindelijk zelf mee bepaald hoe we te werk gaan (WILL).

 

Wat mag je verwachten van een coachingstraject bij Grow 4 Health?

Je krijgt van mij een uitgebreid intakegesprek waarin we je huidige levensstijl bespreken, je doelen en je huidige situatie beter in kaart brengen (zowel je dagelijkse gewoonten, als een assessment van je mobiliteit). Indien je online begeleiding volgt krijg je dit document online toegestuurd en vraag ik video’s van bepaalde oefeningen om je mobiliteit te beoordelen.

Je krijgt daarna van mij schema’s voor voeding en training. Deze worden maandelijks aangepast of voeding indien nodig (dit is gemiddeld ook om de 4 weken).

Indien je persoonlijke begeleiding volgt spreken we dan af om samen te trainen. Hierbij gaat alle focus naar jou en je techniek voor een beter resultaat (=mooie shape).


Je krijgt ook toegang tot een videotheek waar je ook alle oefeningen kan terug vinden met uitleg. Je mag mij ook elk moment video’s sturen van je techniek zodat ik verbeterpunten kan geven.


Je wordt wekelijks opgevolgd via een online document die je zelf moet bijhouden en ik stuur berichten om te kijken hoe jij je voelt, hoe je week ging en geef tips aan de hand hiervan.

Je krijgt verder ook toegang tot een gesloten groep waarin allemaal mensen zitten met hetzelfde doel, zodat je mekaar kan ondersteunen in je traject en mekaar tips/tricks/recepten kan delen.

Verder krijg je ook heel wat toegang tot educatieve content. Je krijgt presentaties over voedingswaarden, hoe die te berekenen en zelf je eigen plan op te stellen, over metabolisme en hoe je hiermee omgaat, over training en de principes om spiermassa op te bouwen, oefeningen te selecteren. Je krijgt ook recepten en lifestyle/mindset tips.

 

Waarom Grow 4 Health?

Ik ben in eerste instantie een coach en hanteer een zeer persoonlijke manier van begeleiden. Ik hou rekening met wat voor jou mogelijk is en ondersteun je hierin zoveel mogelijk. Mijn eigen ervaring helpt om mensen beter te begrijpen en te steunen waar nodig, met respect. Bij mij ben je geen nummer, maar ik ben er om jou te helpen groeien naar die nieuwe levensstijl. Daarom hanteer ik ook beperkte plaatsen voor mijn begeleidingen zodat ik iedereen met evenveel aandacht kan begeleiden.

 

Before & After Grow 4 Health

Steffie.jpeg

Steffie.jpeg

Nina.jpg

Nina.jpg

Saartje .jpg

Saartje .jpg

William

William

William is Software developer. William wou wat afvallen om zich terug beter te voelen in zijn vel. Na 3 maand is hij 3 kg vet kwijt en spiermassa bijgekomen.

 

Ja, ik wil verandering!

Kies hier je doel

 

"Motivation gets you started, habit keeps you going"

 

Persoonlijke begeleiding door Nina! Zowel face-to-face als op afstand volgt ze je op. Ik moet mijn ‘extra’ zwangerschapskilo’s kwijt en heb een voedingsplan en trainingsschema gekregen op mijn maat. Ook via een online document worden gegevens uitgewisseld. Ook regelmatig tips en tricks die op je op de rails houden. Consistency is key.. en helemaal niet moeilijk met Nina
Maja D.

Maja D.

 

Voor wie is het?

Je wil echt iets veranderen aan je leven en wilt echt resultaat. Je hebt nood aan die ondersteuning, maar je wil ook iets bijleren zodat je later verder kan.


Voor wie is het niet?

Ik sta achter een lifestyle change, dus bij mij gaan we echt aan de slag om je gewoontes te veranderen. Je krijgt hiertoe alle nodige ondersteuning, maar JIJ zal het werk moeten doen. Dit is niet voor jou als je:

 • Wil afvallen zonder er iets voor te doen

 • Je wil niks veranderen aan je gewoontes

 • Je hebt geen zin om veel informatie te krijgen/zaken bij te leren

Dit krijg je wel:

 • Persoonlijke begeleiding waarbij écht naar jou wordt geluisterd

 • Resultaten waarvan je niet dacht dat ze mogelijk waren

 • Leer een nieuwe levensstijl/mindset rond voeding

 • Wordt nooit terug de oude door alle informatie die ze voor de rest van je leven niet meer kunnen afnemen​

 

Dus waar wacht je op?

Wacht niet langer om resultaat te boeken en te kiezen voor échte verandering.

 

Grow 4 Health

Contact opnemen

Volgen

+32497689055

©2019 door Grow4Health.

Steffie.jpeg