• +32 497 68 90 55
  • info@grow4health.be

Over mij

Over mij

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Nina Vercruyce. In het dagelijks leven ben ik jobcoach/loopbaancoach en heb dus al heel wat coachingservaring. Dit is een onmisbaar element in de begeleiding bij mij. Ik weet namelijk goed om te gaan met mensen hun moeilijkheden en voorzie een veilige omgeving om in te praten. Dit lijkt mij ook onmisbaar bij een personal trainer, omdat het leven soms in de weg zal komen en dan moet je in alle eerlijkheid kunnen praten hierover. Ik ben er dan om je te motiveren en terug op de juiste baan te leiden.

Mijn verhaal

Zelf heb ik al een hele weg afgelegd op ‘gezondheidsvlak’. Ik was vroeger nooit dik, maar door slechte eetgewoontes op de universiteit en daarna ben ik enorm veel bijgekomen. Op een gegeven moment voelde ik mij niet meer goed in mijn vel en daar wou ik iets aan veranderen.
Ik ben 3 jaar geleden gestart in de fitness, mijn weg naar een betere ‘ik’. Ik startte meteen met groepslessen en at ‘gezonder’, maar na een jaar was ik slechts 3 kilo kwijt. Eerlijk gezegd was ik wat teleurgesteld in dit resultaat, dus zocht ik een diëtist op. Hier ben ik nog 3 kilo extra afgevallen op 3 maand tijd… dit was al iets sneller dan het afgelopen jaar, maar nog steeds had ik het gevoel dat iets niet klopte.
Op sportief vlak had ik een uitdaging gevonden in de obstacle runs en ik wou mee doen aan de Iron Viking (42km marathon met meer dan 100 obstakels). Hiervoor zocht ik een personal trainer op om mij te helpen met mijn training.
Hier merkte ik op hoe zwak ik eigenlijk was en hoeveel werk er nog was om echt sterk genoeg te zijn om aan zo’n marathon deel te nemen. Na 3 maand begon ik ook de voedingsadvies en was ik 6 kg kwijt! Eindelijk echte resultaten!

Een echte transformatie gebeurt niet op enkele maanden tijd, maar denk in enkele jaren. Tussen deze twee foto’s zitten ongeveer 1 jaar. Links woog ik +- 68kg (nog niet eens mijn zwaarste punt, toen woog ik 73kg), rechts is mijn huidige vorm aan 60 kg. Het gezond afvallen en gezonde gewoontes leren vragen tijd. Anders ben je meteen weer bij af.

Mijn ‘waarom’

Toen ik in begeleiding was heb ik het belang van een goede personal trainer ingezien en heeft het me geïnspireerd om zelf mijn eigen proces in handen te nemen. Mijn transformatie is niet enkel fysiek, maar ook mentaal! Ik voel me beter in mijn vel, heb meer energie en heb een betere relatie met voeding. Net als mijn eigen transformatie, wil ik andere mensen helpen om een betere versie van hunzelf te worden, zowel mentaal als fysiek. Naast onderstaande opleidingen volgen nog andere, aangezien ik mij verder wil ontwikkelen om de beste service te kunnen aanbieden!

Opleidingen


Performance PT coach, Level 1 en 2, Clean Health Institute
Performance Nutrition coach, Level 1 en 2, Clean Health Institute
International instructor, Sh’bam, Bodystep, Bodyattack, Bodypump, Les Mills