• +32 497 68 90 55
  • info@grow4health.be

Visie en missie

Visie en missie

Welkom bij Grow 4 Health! Grow 4 Health biedt personal training en voedingsadvies aan. Alle voeding en training schema’s worden persoonlijk opgemaakt om het beste resultaat te voorzien afgestemd op jouw doelen. De visie van Grow 4 health beoogt niet alleen een fysieke, maar ook mentale transformatie of ‘groei’. 

Visie

GROW is een coachingsmodel die staat voor Goal, Reality, Options, Will. We kijken  aan de hand van je doelen (Goal) en huidige situatie (Reality) welke opties (Options) mogelijk zijn. Dan maak ik een actieplan (Will) waar je zelf ook eigenaarschap in hebt. Als er iets is waarbij jij je niet goed voelt dan heb ik graag feedback hierover zodat we een werkbaar plan kunnen maken voor jou. Doordat je zeggenschap hebt in je proces, is je kans op slagen hoger! Een gezonde levensstijl is geen race maar een proces. 

Vandaar komt ook de slogan ‘Dream, Focus, Achieve’. De meeste doelen vragen namelijk een inspanning en je zal moeilijke periodes doormaken, maar ook dan is het belangrijk om te blijven focussen. Het bereiken van je doelen gebeurt niet over één nacht, maar als je lang genoeg volhoudt dan zal je er geraken!

Missie

Zoals je ziet streef ik ernaar om gezonde gewoontes aan te leren die je voor de rest van je leven kan volhouden. Het ideale dieet volgt een voedingspatroon dat jij jezelf ziet doen voor de rest van je leven, onder alle omstandigheden. Een gezonde balans is belangrijk waarin gezonde voeding de fundering is en af en toe ruimte is voor iets lekkers.

Ik tracht zoveel mogelijk uitleg te geven over de beslissingen die ik maak in ieder schema. Hierdoor kan je na de begeleiding zelf verder je doelen nastreven.