• +32 497 68 90 55
  • info@grow4health.be

Abs are made in the kitchen

Abs are made in the kitchen

Als je die mooie en gespierde of ‘toned’ look wil dan zijn twee zaken belangrijk: training en voeding. Hier ga ik dieper in op voeding aangezien dit niet 80 maar 100% belangrijk is om spieren te zien!

Voeding is HET belangrijkste voor het zien van je abs

Het is namelijk zo dat als je traint en spieren ontwikkeld in je lichaam, je die spieren maar zal zien eens die vetlaag er rond weg is. Daarom is voeding cruciaal als je echt wil resultaat zien! Meeste mensen focussen zich enorm op sport, maar ‘you can not out train a bad diet’! Met andere woorden, zolang die vetlaag er nog is zal mag je nog 1000 crunches doen, je abs zullen niet zichtbaar worden.

Het is belangrijk om wekelijks in een tekort te creëren door minder te eten, zodat je lichaam lichaamsvet verbrand om aan zijn energie te komen. Door veel te sporten kan je inderdaad wat meer eten, maar als je dat sporten compenseert door meer te eten, dan zie je alsnog geen resultaat.

Daarom is het belangrijk om een goede coach te hebben die naast je trainingsschema (die werkt aan al je zwaktes) ook een voedingsschema maakt op maat. Want als je niet bewust bezig met je voeding, dan ga je al snel een ‘plateau’ raken en zonder kennis van zaken is het moeilijk om die zelf te doorbreken. Een personal coach kan je voeding ook periodiseren en ervoor zorgen dat je nog steeds alle voedingsstoffen binnen hebt die je lichaam nodig heeft.

admin

Geef een reactie